Kontaktirajte nas
narocila@izvirnadarila.si
030 323 710
Izdelki (0) | 0,00 EUR

Nadgradnja moči otroških avtomobilov na akumulator

Vsi otroški avtomobili so narejeni, da se z njimi lahko vozi približno 60 minut. V primerjavi s skiroji s pogonom na akumulator za odrasle, je vožnja z enim polnjenjem približno enaka. Pri skiroju zadovoljni to zadostuje, saj racionalno izkoristimo moč baterije. Pri otroških avtomobilih je drugače. Včasih jim je ena ura vožnje zadostuje, včasih pa je ena ura premalo.
Da bi otroku povečali čas vožnje je potrebno vgraditi dodatne baterije. To je načeloma možno narediti pri vsakem avtomobilčku. Pri nekaterih (tudi pri manjših modelih) nam je, na obstoječih 4,5A/h baterijo, uspelo dodati še 3X10A/h baterij. Teoretično smo povečali čas vožnje za več kot šest krat. To je le teoretično. Upoštevati moramo, da smo nosilnost (zaradi novih baterij) zmanjšali za 7Kg. Z novo težo vozila se je pri teoretskem izračunu povečala tudi poraba glede na prazno vozilo. Prava poraba bo odvisna od novih podatkov in morda še česa drugega. Upoštevati moramo tudi to, da se bo čas polnjenja baterij za nov cikel igranja močno povečal za več kot šest krat.
Baterije smo namestili v na mesta, ki v resnici niso predvidena za to. Zaradi zmanjšanje zaščite novih baterij je treba upoštevati, da so bolj občutljive na vlago, ki je posledica mokre podlage. Na splošno se v vsako vozilo lahko vgradi nadomestna baterija, le prostor je potrebno najti in narediti novo-dodatno električno napeljavo.
Če vašem otroku pogosto zmanjka baterije v avtomobilčku, je to razlog, da razmislite o nadgradnji z dodatnimi baterijami.
Zaradi uveljavljanja nadaljnje garancije, je nadgradnjo potrebno narediti v našem servisu!


« nazaj na seznam novic

Preberite tudi...

Hitro iskanje artikla

Brezplačna dostava
pri nakupu izdelkov nad 50,00 €
(ne velja za skupini Električna vozila ter Prosti čas
).

100% diskreten in
VAREN NAKUP
 

 
  


Scriptio d.o.o.
Gallusovo nabrežje 39
SI - 1000 Ljubljana
» Pogoji poslovanja
T: 01 425 12 74
F: 030 323 710
narocila@izvirnadarila.si
» Več
izdelava spletnih strani ETREND